Om oss

Vi är en komplett installations- och servicepartner inom el, telecom, byggnads, ställningsmontage och svetsning med verksamhet i  hela Sverige.

River Valley Telecom AB 

Vi är etablerade i mitten av Sverige i vackra Älvdalen som ligger i norra Dalarna. Vi är 6 delägare, varav 4  jobbar heltid på företaget.

Vårt första budord är ”SÄKERHETEN FÖRST”

Beskrivning av verksamhet

Vi är en komplett installations- och servicepartner inom el, telecom, byggnads, ställningsmontage och svetsning med verksamhet i hela Sverige.

  • Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, telecom (höghöjdsjobb) samt inom montage, reparation och arbetar från förstudie till komplett och färdig site ”som är i luften”. En så kallad ”totalentreprenad”.
  • Vi installerar master/torn, taksiter och repeaterlösningar samt hanterar bygglov, ansökningar, SA samt relationshandlingar med väl utfört resultat. 
  • Vi har arbetat med inomhuslösningar för mobiltäckning i snart 15 år så vi är erfarna inom området. Vi har byggt ca 300 inomhuslösningar för mobiltäckning genom åren, tex åt Fortum i deras vattenkraftverk, i så gott som alla elitseriens ishockeyhallar norr om Dalälven samt bandyhallar runt om i Sverige och på ett x antal kontor, källarplan, fängelser, kulvertar, hissar, parkeringsgarage och övriga platser där det krävts mobiltäckning.
  • Vi eftersträvar alltid bästa kvalité

Organisationsnummer
556800-4005

Adress
River Valley Telecom AB
Industrivägen 5
79631 Älvdalen

Telefon
0768-32 88 03

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontor

River Valley Telecom AB
Industrivägen 5
796 31 Älvdalen

Öppettider

M-F: 07:00 – 16:00
L-S: Stängt