Våra tjänster - För operatörer

Vi är en komplett installations- och servicepartner inom el, telecom, byggnads, ställningsmontage och svetsning med verksamhet i  hela Sverige.

För operatörer 

Radiolösningar

RV-Telecom har god erfarenhet av att bygga olika antennanläggningar. Vi erbjuder alla varianter av lösningar så som greenfield, rooftop och inomhussystem från SA till integrering. 

All personal har fallskyddsutbildning och mast/torn certifikat. Säkerheten kommer alltid först.

Greenfield

Vi utför inplaceringar samt bygger master och torn. Vi erbjuder allt från radioplanering, SA och CV till driftsättning.

Rooftop

Vi har god erfarenhet att montera antenner på skorsten, tak och fasad till att bygga siterum i oetablerade vindar och källarlokaler eller vad som önskas. Vi erbjuder allt från radioplanering, SA och CV till driftsättning.

Inomhussystem

Vi har arbetat med inomhuslösningar för mobiltäckning i snart 15 år så vi är mycket erfarna inom området. Vi har byggt ca 300 inomhuslösningar för mobiltäckning genom åren, tex åt Fortum i deras vattenkraftverk, i så gott som alla elitseriens ishockeyhallar norr om Dalälven samt bandyhallar runt om i Sverige och på ett x antal kontor, källarplan, fängelser, kulvertar, hissar, parkeringsgarage och övriga platser där det krävts mobiltäckning. Vi erbjuder allt från radioplanering, SA och CV till driftsättning.

Transmission

Vi har god erfarenhet av transmission via radiolänk och fiber. 

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontor

River Valley Telecom AB
Industrivägen 5
796 31 Älvdalen

Öppettider

M-F: 07:00 – 16:00
L-S: Stängt